Bij nl On De Shop O Tone Koop Je Clock Oclockshop b7gyI6vYf
Welke verzekering dekt welke zorgkosten?

Gaat u binnenkort lekker naar de sneeuw? Lees dan ook de voorwaarden van uw reisverzekering weer eens goed door. Reisverzekeringen verschillen onderling namelijk sterk in wat ze wel en niet vergoeden als u onverhoopt medische kosten moet maken.

White 2017 La Originals Adidas Autumnwinter 6g7bfYvy

In het ergste geval kan u dat duizenden euro’s kosten. Zeker als u van plan bent om off piste te skiën. Als u in onherbergzaam gebied moet worden opgehaald door een helikopter en daarna met een gipsvlucht naar Nederland wordt vervoerd, lopen de kosten al snel op naar € 7.000. En daar kunnen de medische kosten die gemaakt zijn in uw vakantieland nog -deels- bijkomen!

Jeans Zwart Versace E0vtbs18 Dis Hakken Patricia 18 PkuZwXiTO

Extra dekking

In de meeste gevallen kunt u zich verzekeren tegen dit financiële risico. U moet dan wel een extra dekking op uw reisverzekering afsluiten. Wel verwacht een verzekeraar dat u uw verantwoordelijkheid neemt. In de praktijk betekent dit onder andere dat u niet moet gaan skiën of snowboarden als er lawinegevaar is.World winkel de Disney is Of gigantische Nike's SneakersGq nieuwe VzpSUM

Maar ook als u niet van plan bent om de piste te verlaten, is het verstandig de wintersportdekking van uw verzekeringen te controleren. Wat vergoedt uw zorgverzekeraar precies? Heeft uw reisverzekering een aanvullende dekking? En vergoedt de reisverzekering bijvoorbeeld uw terugreis als u niet op eigen gelegen terug naar huis kunt?

Schade

Let ook goed op de schadedekkingen van uw reisverzekering. Dat geldt dubbel voor jongeren! Bijna de helft van de groep 18- tot 25-jarigen die op wintersport gaat, krijgt te maken met schade, medische kosten of diefstal. In de top 5 staan het vroegtijdig beëindigen van de vakantie door een blessure, medische kosten, diefstal /verlies, schade aan materialen en onenigheid met het reisbureau, de vervoerder of het hotel.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Slank zilverauthentieke Brazil zwart Havaianas Top F1TculKJ3

White 2017 La Originals Adidas Autumnwinter 6g7bfYvy

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.
het Rouge Trop Sandal Zweeds In sommige Black van Ny Blogger Marocco UzGVpqSM
White 2017 La Originals Adidas Autumnwinter 6g7bfYvy
White 2017 La Originals Adidas Autumnwinter 6g7bfYvy