Details Bij Aanbieding Xenos Halloween Folder iuOPkZXT
Welke verzekering dekt welke zorgkosten?

Gaat u binnenkort lekker naar de sneeuw? Lees dan ook de voorwaarden van uw reisverzekering weer eens goed door. Reisverzekeringen verschillen onderling namelijk sterk in wat ze wel en niet vergoeden als u onverhoopt medische kosten moet maken.

Vergelijk nl op Scrooge 629993 Command Air Max 201 prijzen Nike oxrdQBeWC

In het ergste geval kan u dat duizenden euro’s kosten. Zeker als u van plan bent om off piste te skiën. Als u in onherbergzaam gebied moet worden opgehaald door een helikopter en daarna met een gipsvlucht naar Nederland wordt vervoerd, lopen de kosten al snel op naar € 7.000. En daar kunnen de medische kosten die gemaakt zijn in uw vakantieland nog -deels- bijkomen!

Rieker Rieker Heren Heren Rieker SandalenPrijsvergelijking Heren SandalenPrijsvergelijking Rieker SandalenPrijsvergelijking SandalenPrijsvergelijking Heren Rieker Heren Yfg67by

Extra dekking

In de meeste gevallen kunt u zich verzekeren tegen dit financiële risico. U moet dan wel een extra dekking op uw reisverzekering afsluiten. Wel verwacht een verzekeraar dat u uw verantwoordelijkheid neemt. In de praktijk betekent dit onder andere dat u niet moet gaan skiën of snowboarden als er lawinegevaar is.Jeansjurk Bestellen Bijacht Wrangler Jeansjurk Wrangler Bestellen Wrangler Bijacht oQreEdxBCW

Maar ook als u niet van plan bent om de piste te verlaten, is het verstandig de wintersportdekking van uw verzekeringen te controleren. Wat vergoedt uw zorgverzekeraar precies? Heeft uw reisverzekering een aanvullende dekking? En vergoedt de reisverzekering bijvoorbeeld uw terugreis als u niet op eigen gelegen terug naar huis kunt?

Schade

Let ook goed op de schadedekkingen van uw reisverzekering. Dat geldt dubbel voor jongeren! Bijna de helft van de groep 18- tot 25-jarigen die op wintersport gaat, krijgt te maken met schade, medische kosten of diefstal. In de top 5 staan het vroegtijdig beëindigen van de vakantie door een blessure, medische kosten, diefstal /verlies, schade aan materialen en onenigheid met het reisbureau, de vervoerder of het hotel.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
The And We Bags BetterXxl Bigger Back Are In Heaven84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 KuFTJ1cl3

Vergelijk nl op Scrooge 629993 Command Air Max 201 prijzen Nike oxrdQBeWC

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.
Scène Niet De Entrercrime Binnenkomen Ne Misdaad Pas Scene n0PwkO
Vergelijk nl op Scrooge 629993 Command Air Max 201 prijzen Nike oxrdQBeWC
Vergelijk nl op Scrooge 629993 Command Air Max 201 prijzen Nike oxrdQBeWC